Koulutus

Lasialan työturvallisuuskortti (ttk)

Yhdistys järjestää lasialan työturvallisuuskorttikoulutuksia koko Suomen alueella lokakuusta 2018 lähtien. Koulutus sisältää tietoa tasolasista ja lasirikoista sekä lasialan työturvallisuusriskeistä.

Ensimmäinen koulutustilaisuus järjestettiin 30.10.2018Hämeenlinnassa.

Seuraava koulutus:

Vuoden 2022 koulutukset tapahtuvat pääsääntöisesti verkossa. Näistä tiedotetaan jäseniä uutiskirjeellä.

Verkkokoulutuksen hinta jäsenyrityksille on 15 €/hlö. Ei-jäsenille 35 €/hlö.

Läsnäolokoulutus maksaa 65 €/hlö, ei-jäsenille 85 €/hlö. Hinta sisältää koulutusmateriaalin ja ruokailut (aamukahvi, lounas ja ip-kahvi). Yrityksen sisäisen koulutuksen hinta lasketaan erikseen (vain koulutusmateriaalit ja matkakulut).

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse jenni.heikkila(ät)tasolasiyhdistys.fi. Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi ja yrityksesi lisäksi syntymäaika (pp.kk.vvvv, sillä ttk:n järjestelmässä voi olla useampi samanniminen), laskutusosoite, kortin postitusosoite ja mahdollinen ruoka-aineallergia.

Huom. Ilmoittautumisajan jälkeen kurssia ei voi perua, vaan siitä peritään koko hinta.

Vuoden 2022 kurssit

Suomen Tasolasiyhdistys ry ja Teollisuusliitto ovat sopineet alla olevan liitteen mukaisista kursseista vuodelle 2022.