Koulutus

Lasialan työturvallisuuskortti (ttk)

Yhdistys järjestää lasialan työturvallisuuskorttikoulutuksia koko Suomen alueella lokakuusta 2018 lähtien. Koulutus sisältää tietoa tasolasista ja lasirikoista sekä lasialan työturvallisuusriskeistä.

Ensimmäinen koulutustilaisuus järjestettiin 30.10.2018 Hämeenlinnassa.

Seuraava koulutus:

Vuoden 2020 koulutukset päivitetään myöhemmin.

Hinta jäsenyrityksille 65 €/hlö. Ei-jäsenille 80 €/hlö. Hinta sisältää koulutusmateriaalin ja ruokailut (aamukahvi, lounas ja ip-kahvi).

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse jenni.heikkila(ät)tasolasiyhdistys.fi tai oheisella lomakkeella. Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi ja yrityksesi lisäksi syntymäaika (pp.kk.vvvv, sillä ttk:n järjestelmässä voi olla useampi samanniminen), laskutusosoite, kortin postitusosoite ja mahdollinen ruoka-aineallergia.

Huom. Ilmoittautumisajan jälkeen kurssia ei voi perua, vaan siitä peritään koko hinta.